دانشمندان اولین باتری هسته ای بر پایه آب را تولید کردند
دانشمندان و شرکت های تکنولوژی دائما به دنبال راه حل هایی هستند تا بتوانند طول عمر و بازده باتری ها را بهبود دهند. در حال حاضر برای اولین بار از راه حلی بر پایه آب استفاده شده است. محققان دانشگاه میسوری موفق به ساخت یک باتری هسته ای بسیار با دوام تر و پر بازده تر شدند که می تواند در کاربردهای زیادی از آن استفاده شود مانند منبع انرژی مطمئن برای اتومبیل ها و یا حتی موارد پیچیده تر مانند فضاپیما ها.
بتاولتایکس (betavoltaics) یک تکنولوژی باتری است که از تشعشع، برق تولید می کند و از دهه 1950 مطالعات و تحقیقات زیادی بر روی آن صورت گرفته است.
این باتری از ایزوتوپ های رادیواکتیو که یه آنها Strontium-90 گفته می شود استفاده می کند. این ایزوتوپ ها باعث افزایش انرژی الکترو شیمیایی در راه حل آب-پایه می شود. یک الکترود دی اکسید تیتانیوم با ساختار نانو (المان رایج در کرم های ضد آفتاب و محافظ های ماورابنفش) به همراه یک روکش پلاتینیوم، انرژی را به صورت پر بازده جمع و تبدیل به الکترون می کند.
راه حل یونی باعث می شود که آب به راحتی در دماهای خیلی پائین یخ نزد و و در کاربردهای زیادی استفاده می شود مانند اتومبیل ها و یا حتی فضا پیما ها!!!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.